Premiedryss!

Svartholtens ND Æsop

Med topp trent hund og god i trua, vendte Terje Soleng nesa mot øst for å delta på den legendariske Gallokprøven med Svartkulpens ND Æsop. En prøve som er viden kjent for sine spennende prøveterreng, og der rypetettheten er kjent for å være meget god! På lørdagens start viste Æsop gjennom dagen et glimrende søk. Etter hvert fikk han seg et komplett fuglearbeid.
 Med tida i boks og et rykende ferskt apportbevis kunne dommer Alfred Ørjebo tildele Æsop 1.AK! 
Dette var Æsops første AK-start da han akkurat har rukket å fylle to år!
Terje valgte å ikke stille Æsop på søndagen, men heller ta fatt på de vel 60 milene hjemover med den rykende ferske vk-billetten i lomma!

Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer!

Lillian Remmen/ Lundefjellets DZ Seima, Ola Dyrstad / Reisarypas ME Kaizer og Ole Johan Skogmo/Hadselsøyas Giron startet alle på Altevatn prøven i henholdsvis UK og VK hvor de alle forsynte seg godt av premiebordet!

Reisarypas ME Kaizer

Ola Dyrstad kunne fortelle følgende fra lørdagen; «Kaizer ble altså premiert på sin første prøvestart. 2 fuglearbeid med djerv og presis reis i første slipp. I siste slipp så vi ham ikke før slippet var over og jeg er fornøyd med at vi berget oss premie i det hele tatt. En 2. UK ble tatt veldig godt imot».
Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer!
 

Lundefjellets DZ Seima

Lundefjellets DZ Seima til Lillian Remmen har vist seg både som en sterk søker og som en god viltfinner, så det var ikke fritt for at forventningene var store.  Både lørdag og søndag ga premieuttelling; nemlig to flotte 2.uk! Og som Lillian sa i etterkant; søndagen ble veldig spennende, for Seima viste et glimrende søk hele dagen. Dessverre var rypene så lette pga mye vær, så Seima fikk ikke vist reis …og det var bare det som manglet fra beste premie!

Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer!

Hadselsøyas Giron

For Ole Johan Skogmo og Hadselsøyas Giron er denne sesongen deres første i VK. Det var godt med ryper i terrenget der Vk-partiet gikk, men det betyr nødvendigvis ikke at hundene behersker forholldene eller at det blir full premieliste. Mange opplevde «stang ut» denne dagen som vi sier, og da er det ekstra artig når det gikk veien for vår ekvipasje: Etter endt dag ble de tildelt 1.VK! PS. 1.Vk er også inngangsbilletten til NM-Høst!

Nord-Troms fuglehundklubb gratulerer!